zaterdag 27 juli 2013

Dag 9: Spanje is in zicht!

Inderdaad afgelopen nacht weer een heftige nacht, gelukkig hadden we alle voorzorgsmaatregelen getroffen en konden we lekker in de caravan blijven, maar wakker ben je wel. De wind is wel heftig geweest en de regen heel hard. De onweer was niet zo erg als de nacht ervoor.

Maar goed, veel opruimen hoefden we niet vandaag. Om half elf zijn we rustig weggereden voor een rit van 307 km naar Zarautz een rit van ongeveer drie en een half uur.
Helaas dat heeft iets wat langer geduurd. Vlak voor Bordeaux zijn we in de file beland en hier hebben we zeker drie uur ingestaan. We hebben dan ook maar gebeld naar de camping dat we het niet zouden redden om voor zes aan te komen. Uiteindelijk waren we er om half zeven. De Pyreneeën waren erg mooi om te zien, al was het ook wel heel stijl om doorheen te rijden.

Wat een immens grote camping. We lijken wel sardientjes in een blikje. Het is dat we wat in de omgeving willen bekijken, maar anders hadden we al snel weer vertrokken. Het uitzicht is wel super mooi.  Kijk zelf maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten