zondag 21 juli 2013

Dag 3: Het wordt alleen maar warmer en warmer!

Het is weer een warme dag. Geen wekker gezet, maar al wel vroeg op. Lekker stokbrood wezen halen en heerlijk met elkaar ontbeten.
Ook nu was alles weer vlot opgeruimd en konden we om half 10 wegrijden naar onze bestemming waar we wat langer gaan blijven.
Alles ging goed, het was rustig op de weg, alleen super warm. Om 11 uur gaf de thermometer al 27 graden aan. Jammer dat de airco het niet echt wil doen, dus het niet alleen buiten warm. pfff....

Om half een waren we in Chateau 'd Olonne, waar we eigenlijk naar de camping zouden gaan, daar gekomen hebben we besloten toch maar iets verder door te rijden naar Sable 'd Olonne waar een super plaats hebben, met echt heel mooi uitzicht.Jawel, we gaan naast onze campingplaats door een poortje en staan gewoon op het strand. Echt heel gaaf! Ook het zwembad met drie glijbanen is helemaal het einde. Vanmiddag al een heerlijke verkoelde duik genomen in het zwembad en Onno, Tim en Nienke hebben zich vanavond in de zee gewaagd. De temperatuur liep vandaag op tot rond de 40 graden. Hier blijven we tot woensdag, dus we gaan hier nog even genieten. Gelukkig hebben we WIFI zodat we jullie op de hoogte kunnen houden van onze avonturen. Tim en Nienke staan bovenop de gele glijbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten