woensdag 31 juli 2013

Dag 11: Wat een pech!

De bedoeling was vandaag wat te gaan bekijken van de omgeving. Dat liep niet helemaal als gepland. Nienke en ik zouden nog even naar het toilet gaan en Onno en Tim zouden met de auto wachten bij de receptie. Uiteindelijk bleek dat ze bij het toiletgebouw stonden en dan moet je twee bergen naar boven om bij de receptie te komen. Toen we weg wilde rijden, deed de auto het niet zoals het moest gaan. Sterker zo slecht heeft hij het nog nooit gedaan. Nienke en ik zijn de auto weer uitgestapt en zijn omhoog gaan lopen. Het heeft heel veel moeite gekost om de auto boven te krijgen. Gelijk maar bij de receptie (waar heel goed Engels werd gesproken) gevraagd naar een Citroën dealer in Zarautz, deze zat op 1 km afstand dus dat zou nog wel lukken. Daar aangekomen was er één persoon die een beetje Engels sprak, maar ons heel goed hielp en mij gerust stelde.
Omdat hij weg moest en er niemand Engels meer sprak, 's middags rond vier uur weer terug gegaan om te kijken wat er nu aan de hand is. Helaas konden ze het niet vinden en moesten we de auto aan het einde van de dag brengen, zodat de monteur in de ochtend terwijl de auto nog koud is een proefrit kon maken.

We weten dus nog niets. Wel hebben we afgesproken eerder terug naar Frankrijk te gaan.
Omdat de auto warm was en we toch weer konden rijden, zijn we naar Genesta gereden om daar te kijken. Een klein dorpje aan zee. Daar op een terrasje wat gedronken en via de bergen terug naar de camping gereden. Onno is de auto weg gaan brengen en werd netjes door de eigenaar van de garage op de camping afgezet en nu is het afwachten wat er morgen aan de hand is. (wat een stress en een pech)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten