zaterdag 27 juli 2013

Dag 8: Bordeaux here we come!

Na een heftige nacht, waar we aan de luifel hebben moeten hangen, Onno de buren heeft moeten helpen met de tent die bijna de lucht in ging en Tim en Nienke die door het echt slechte weer niet in hun tent durfde te slapen, was het toch weer aardig vroeg dag.

Vandaag ondanks de hitte van 36 graden, toch naar Bordeaux. We willen toch graag een glim opvangen van de stad en wat is het er mooi.
Na dat we een parkeergarage hadden gevonden, zijn we eerst richting de boulevard gelopen. Daar konden we heerlijk afkoelen op een groot plein, waar water op kwam te staan en daarna een soort stoom waar heel licht waternevel uitkwam. Heerlijk verkoelend. Tim en Nienke en ook ik hebben er erg van genoten.


Daarna zijn we verder de stad in gelopen. Een oude stad en dat is aan alle gebouwen goed te merken.
We kregen al reacties dat het een vieze stad zou zijn en zou stinken, daar is echt niets van te merken. Alle gebouwen zijn bijna allemaal mooi schoongemaakt en we hebben een mooie indruk gehad van hoe het daar is.Helaas door de warmte zijn we eerder uit de stad vertrokken, richting de camping om snel verkoeling te zoeken in het meer en daarna als traditie pannenkoeken gebakken op de skottlebrai.

We hebben ook al te horen gekregen dat het vannacht weer een nacht wordt zoals de  nacht ervoor. Dus we ruimen alles maar alvast op en Tim en Nienke slapen direct maar in de caravan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten