zaterdag 10 augustus 2013

Dag 19: Paris here we come!

De dag begint regenachtig en de luifel moet nat mee. Rond 11 uur rijden we richting Parijs. Vandaag nemen we wel een deel de tolweg, dat scheelt bijna 100 km. Onderweg in het ACSI boek gekeken welke camping we zouden nemen en daar naar toe gereden. Daar aangekomen stonden we met nog 2 Nederlandse gezinnen te wachten, helaas was er geen plek meer op de camping vrij, waardoor we naar een andere camping moesten. De dames bij de receptie hebben voor ons gekeken waar er een plekje vrij was. Op de vijfde camping die ze belde was er plaats.
Bijna in kolonne reden we naar de camping.
We zijn enorm geschrokken van de camping en de prijs. Toch maar besloten om maar twee nachtjes te gaan in plaats van drie en geen tentje van de kids op te zetten.

Enorme gaten in de weg, meer dan in een gatenkaas ;-) . De plaatsen stonden vol met distels, brandnetels en overal lagen stenen, ook waren de plaatsen niet heel erg prettig om te staan. Gelukkig zouden we er alleen maar slapen en verder niets.

We zijn wezen eten bij de Mc Donalds in Disney Village en daarna met Nienke de film afgekeken die we in de auto aan het kijken waren. Daarna was het voor Tim en Nienke tijd om hun bed in te gaan.
Zelf hebben we nog even wat gedronken met de mensen tegenover ons en zijn daarna ook naar bed gegaan om morgen weer fris op te staan en een tocht te maken door Parijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten