zondag 4 augustus 2013

Dag 14: Even de koelte opgezocht

Vandaag een leuke dag gehad. In Le Bugue zijn we naar het Aquarium geweest. Hier zitten allemaal zoetwater vissen. Het meeste was allemaal binnen, waar het best goed vertoeven was. Enorme vissen gezien en genoten van Tim die hier heel graag naar toe wilde.
Na een heerlijke cappuccino voor ons en fris voor Tim en Nienke zijn we op zoek gegaan naar een grot. Weer door het mooie dorpje gereden en vervolgens een stukje door de bergen, kwamen we bij de grot aan.


Om 14.40 uur konden we met de tour mee door de grot. Voor die tijd even genoten van wat te eten en wat te drinken. In de grot was het 14 graden, heerlijk koel, als het buiten in de schaduw 39 graden is.
De grot was erg mooi, we zijn door gangen geweest waar zelfs Nienke niet gewoon kon lopen.
Na de rondleiding zijn we weer richting de auto gegaan om vervolgens weer naar de camping te gaan om een verfrissende duik in het zwembad te nemen. Alleen nog even gestopt bij een Cave waar we drie grote flessen wijn hebben gekocht voor thuis. 1 Rosé, 1 rode wijn en 1 witte wijn allemaal uit Bergerac.

Op de camping na het zwemmen lekker pannenkoeken gebakken. Daarna konden we nog snel afwassen, toen ik onder de douche stond begon het te onweren, stormen en stortregenen en uiteindelijk ook nog te hagelen met stenen zo groot als stuiterballen. Echt niet leuk. Maar we hebben geen schade, terwijl dat andere Nederlanders dit wel hadden.
Uiteindelijk heeft Nienke bij mij geslapen en is Onno bij Tim in de tent gaan slapen. Rond twee uur 's nachts was alles voorbij en hebben nog rustig kunnen slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten